Topreklame

Tilbagepil

Dykkertræf 2019

07/06-10/06

Vi har igen i år valgt at hele træffet bliver tilbudt i pakkeløsninger.

Dette er kommet til, på baggrund af udmeldinger fra tidligere træfdeltager som har givet udtryk for at afregningen har været for ugennemskueligt,

og at det har været svært at skabe et overblik over hvad denne weekend kommer til at koste.

Når det så er sagt er der i år også mulighed for at vælge en byg-selv pakke såfremt man ikke kan/ønsker at deltage i hele pinsen.

 

 

 

Alle grupperne vil være inkluderet følgende:

Fri dykning

                Fri flaske fyldning inkl. Nitrox og fri ilt til CCR dykkere

                Alternativ i tilfælde af dårligt dykkervejr

                Morgenmad alle dage

                Smør selv madpakker alle dage

                Kaffe og Kage hver eftermiddag

                Festmåltider lørdag og søndag

                Overnatning

Så det eneste du skal have lommepenge med til er det du skal have fra baren – resten klarer vi!

NB! Såfremt der vælges byg-selv pakke er det ovenstående ikke gældende – se de forskellige tilvalg under byg-selv pakken på Skawtraef.nemtilmeld.dk

Pakker og priser:

Gruppe 1 (Gummibåds dyk  0-18 M.):         1900,- DKK

Gruppe 2 (Kutter/natur 0-18 M.):              2200,- DKK

Gruppe 3 (RIB Dykning 18-30 M.):            2100,- DKK

Gruppe 4 (RIB dykning 30-40 M.):             2150,- DKK

Gruppe 5 (RIB dykning 40-60 M.):             2300,- DKK

Tilmelding og Bygselv pakke – Se Skawtraef.nemtilmeld.dk for priser

 

Hver gruppe får tildelt en gruppeleder som står for alt praktisk information, briefings osv. hver morgen.

Pakkeløsningerne vil være en (næsten) all-inclusive pris, som du kan se ovenfor. Men her får du lige lidt uddybende information om de inkluderede punkter:

 

Dykning og flaskefyldning:

Der vil være fri dykning og flaskefyldning for ALLE dykkende deltagere. Hr du planer om mere end et dyk om dagen, anbefaler vi at du har et sæt ekstra flasker med. Årsagen er at det ikke er muligt, på alle dykkermål, at fylde flasker mellem dykkene. Det er muligt at leje 15 Liters flasker af Skawdyk,. Pris pr leje flaske: 45,- DKK  pr. dag. – lejes ud efter først til mølle princippet så længe lager haves. For leje af ekstra flaske kontaktes skawdyk på traef@skawdyk.dk

 

Dykker destination:

I år er det dykkerdybden der er den afgørende faktor og  de er defineret ud fra den gruppe man tilmelder sig. Således kommer alle til at dykke inden for deres komfort zone. På dagen vil gruppelederen inden morgenmaden have kigget på hvilke vrag/destinationer der er mulige (i henhold til vejrudsigten), og efter morgenmaden vil grupperne blive briefet og tage en snak om hvor turen skal gå hen, i fællesskab.

 

Alternative aktiviteter i tilfælde af dårligt vejr:

Hvis det viser sig at vejrguderne ikke er med os, så fortvivl ej. Vi har sørget for at der er en backup plan både lørdag og søndag, for at sikre at vi fortsat får lidt ud af weekenden udover sjov og ballade i klubhuset. Nærmere info følger i tilfælde af dårligt vejr. Der er adgang til de alternative planer for alle grupper (også ikke dykkende gæster).

 

Morgenmad, madpakker og fester:

Igen i år er alt mad inkluderet i gruppe priserne.

                Morgenmad og madpakker: Lørdag, søndag og mandag vil der være et varieret udvalg af brød, pålæg, yoghurt, morgenmadsprodukter, æg, juice osv. til morgenmad og ”smør-selv madpakker”.  Der vil også være en flaske vand til at tage med på dagens tur.

                Kaffe og kage:  Når i kommer hjem fra dagens ture vil der i klubhuset være friskbagt kage (eller andre lækkerier) og varm kaffe/the på kanden.

                Fiskebord: Traditionen tro vil der lørdag aften være det helt store fiskebord med frisk fisk og skaldyr fra Skagen. Da dette er inkluderet i prisen er der selvfølgelig også et alternativ til dig der ikke bryder sig om fisk. Hvis du skal have andet end fisk er det meget vigtigt at Skawdyk får besked herom senest d. 04.05.2018 – så sørger vi for noget andet lækkert til dig.

                Grillparty: Søndag aften holder vi grill-fest med alt hvad der hører sig til af bøffer, pølser, salater og diverse andre grill lækkerier.

Egne drikkevarer må ikke medbringe i klubhuset.

Ikke dykkende gæster

Skawtræf har alle dage været et ”familie-træf”. Denne værdi vil vi gerne værne om. Derfor er der også mulighed for at tilmelde sig selvom man ikke har intentioner om at springe med os i vandet.

 

Overnatning:

I år vil de overnattende gæster blive indlogeret i Skagenshallen som i de gode gamle dage. Hallen ligger skråt over for dykkerklubben 2-3 minutter på gåben. OBS: indlogering er i fælles soverum med 4-6 pers. Pr. værelse.

 

Program:

Programmet vil ved tilmelding blive fremsendt pr. mail til alle deltagere. Programmet vil løbende blive opdateret på facebooksiden ”Skawtræf - Dykketræf i pinsen” i tilfælde af ændringer. Det er også her det vil blive meldt ud hvis de alternative planer tages i brug grundet vejrlig. Så følg med på siden for løbende opdateringer (også under træffet).

 

Hvis der opstår spørgsmål er i altid velkomne til at kontakte os på flg:

Traef@skawdyk.dk

Sisse Gytz Olesen på facebook eller tlf.: 26114290

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen!

Med venlig hilsen Skawdyk