Vi har igen i år valgt at hele træffet bliver tilbudt i pakkeløsninger og igen i år er der mulighed for at vælge en byg-selv pakke såfremt man ikke kan/ønsker at deltage i hele pinsen.

Så blev det 2021 eller 2020 part 2 😉 Vi forsøger at arrangere Skawtræf igen i år. Det vil dog blive uden betaling ved tilmelding, så man ikke er bundet af noget, hvis man ikke føler for at deltage i forhold til Corona situationen.

 

Vi har igen i år valgt at hele træffet bliver tilbudt i pakkeløsninger og igen i år er der mulighed for at vælge en byg-selv pakke såfremt man ikke kan/ønsker at deltage i hele pinsen.

 

Alle grupperne vil være inkluderet følgende:

·         Fri dykning

·         Fri flaske fyldning inkl. Nitrox og fri ilt til CCR dykkere

·         Alternativ i tilfælde af dårligt dykkervejr

·         Morgenmad alle dage

·         Smør selv madpakker alle dage

·         Kaffe og Kage hver eftermiddag

·         Festmåltider lørdag og søndag

·         Overnatning

 

Tilmelding forgår på skawtraef.nemtilmeld.dk

 

Så det eneste du skal have lommepenge med til er det du skal have fra baren – resten klarer vi!

NB! Såfremt der vælges byg-selv pakke er det ovenstående ikke gældende – se de forskellige tilvalg under byg-selv pakken på skawtraef.nemtilmeld.dk

Pakker og priser:

Gruppe 1 (Gummibåds dyk 0-18 M.):      1900,- DKK
Gruppe 2 (RIB Dykning 18-30 M.):           2100,- DKK
Gruppe 3 (RIB dykning 30-40 M.):           2150,- DKK

Gruppe 4 (RIB dykning 40-60 M.):           2300,- DKK
Bygselv pakke – Se
skawtraef.nemtilmeld.dk for priser                                                               

 

 

Pakkeløsningerne vil være en (næsten) all-inclusive pris, som du kan se ovenfor. Men her får du lige lidt uddybende information om de inkluderede punkter:

 

Dykning og flaskefyldning: Hver gruppe får tildelt en gruppeleder som står for alt praktisk information, briefings osv. hver morgen.
Der vil være fri dykning og flaskefyldning for ALLE dykkende deltagere. Hr du planer om mere end et dyk om dagen, anbefaler vi at du har et sæt ekstra flasker med. Årsagen er at det ikke er muligt, på alle dykkermål, at fylde flasker mellem dykkene. Det er muligt at leje 15 Liters flasker af Skawdyk, Pris pr leje flaske: 45,- DKK pr. dag. – lejes ud efter først til mølle-princippet så længe lager haves. For leje af ekstra flaske kontaktes skawdyk på
traef@skawdyk.dk

 

Dykker destination:
I år er det dykkerdybden der er den afgørende faktor og de er defineret ud fra den gruppe man tilmelder sig. Således kommer alle til at dykke inden for deres komfort zone. På dagen vil gruppelederen inden morgenmaden have kigget på hvilke vrag/destinationer der er mulige (i henhold til vejrudsigten), og efter morgenmaden vil grupperne blive briefet og tage en snak om hvor turen skal gå hen, i fællesskab.

 

Link til mulige dykker destinationer:

 

http://skawdyk.dk/dykkertref/Grupper/2021-Gruppe-1.pdf

http://skawdyk.dk/dykkertref/Grupper/2021-Gruppe-2.pdf

http://skawdyk.dk/dykkertref/Grupper/2021-Gruppe-3.pdf

http://skawdyk.dk/dykkertref/Grupper/2021-Gruppe-4.pdf

 

Alternative aktiviteter i tilfælde af dårligt vejr:
Hvis det viser sig at vejrguderne ikke er med os, så fortvivl ej. Vi har sørget for at der er en backup plan både lørdag og søndag, for at sikre at vi fortsat får lidt ud af weekenden udover sjov og ballade i klubhuset. Nærmere info følger i tilfælde af dårligt vejr. Der er adgang til de alternative planer for alle grupper

 

Morgenmad, madpakker og fester:

 

Bemærk! Det er på nuværende tidspunkt usikkert om vi afholder fester eller laver fællesspisning til morgenmad osv. pga. Corona-restriktioner.
Igen i år er alt mad inkluderet i gruppepriserne.

·         Morgenmad og madpakker: lørdag, søndag og mandag vil der være et varieret udvalg af brød, pålæg, yoghurt, morgenmadsprodukter, æg, juice osv. til morgenmad og ”smør-selv madpakker”.  Der vil også være en flaske vand til at tage med på dagens tur.

·         Kaffe og kage:  Når i kommer hjem fra dagens ture vil der i klubhuset være friskbagt kage (eller andre lækkerier) og varm kaffe/the på kanden.

·         Fiskebord: Traditionen tro vil der lørdag aften være det helt store fiskebord med frisk fisk og skaldyr fra Skagen. Da dette er inkluderet i prisen er der selvfølgelig også et alternativ til dig der ikke bryder sig om fisk. Hvis du skal have andet end fisk er det meget vigtigt at Skawdyk får besked herom senest d. 15.05.2020 – så sørger vi for noget andet lækkert til dig.

·         Grillparty: søndag aften holder vi grill-fest med alt hvad der hører sig til af bøffer, pølser, salater og diverse andre grill lækkerier.

Egne drikkevarer må ikke medbringe i klubhuset.

Ikke dykkende gæster

Skawtræf har alle dage været et ”familie-træf”. Denne værdi vil vi gerne værne om. Derfor er der også mulighed for at tilmelde sig selvom man ikke har intentioner om at springe med os i vandet.

 

Overnatning:

Bemærk! Overnatning kan ændres pga. Corona-restriktioner.
I år vil de overnattende gæster blive indlogeret i Skagenshallen som i de gode gamle dage. Hallen ligger skråt over for dykkerklubben 2-3 minutter på gåben. OBS: indlogering er i fælles soverum med 4-6 pers. Pr. værelse. Sengelinned kan lejes for 25 kr.

 

Program:

Programmet vil ved tilmelding blive fremsendt pr. mail til alle deltagere. Programmet vil løbende blive opdateret på facebooksiden ”Skawtræf - Dykketræf i pinsen” i tilfælde af ændringer. Det er også her det vil blive meldt ud hvis de alternative planer tages i brug grundet vejrlig. Så følg med på siden for løbende opdateringer (også under træffet).

 

Hvis der opstår spørgsmål er i altid velkomne til at kontakte os på flg:

Traef@skawdyk.dk

Thomas Jørgensen på Facebook eller tlf.: 21791680

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen!

Med venlig hilsen Skawdyk

Skawdyk